About

´Luister met je hart, dan zal je het begrijpen´. Ik hoop je in de les te ontmoeten!

  • Email

    info@openfieldsopleidingen.nl

Mijn naam is Alicia Euwema: ik woon in Utrecht en ben werkzaam als docent, onderzoeker en pedagoog. Seksualiteit en sociale vaardigheden zijn mijn daarin mijn specialiteiten.
Mijn loopbaan ben ik begonnen in België, waar ik eerst de opleiding tot Leerkracht Lager Onderwijs heb gevolgd. Via deze opleiding gaf ik les aan kinderen in het speciaal onderwijs, met name die kinderen met gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Om me hierin meer te kunnen specialiseren, ben ik na het behalen van mijn diploma als leerkracht verder gegaan met de Master Orthopedagogiek (Pedagogische Wetenschappen) aan de Universiteit Gent. Binnen deze opleiding specialiseerde ik me in opvoedingsondersteuning. Tijdens mijn Master was ik reeds werkzaam als docent:  onder meer als docent muzische vorming.
Na het behalen van dit diploma werkte ik onder meer als orthopedagoog in een Brussels centrum voor opvoedingsondersteuning en gaf ik training aan diverse doelgroep. Later werkte ik ook als zelfstandig orthopedagoog.
In 2015 begon in aan de Master in de Seksuologie (Gezondheidswetenschappen) aan de Katholieke Universiteit Leuven. Dit diploma behaalde ik in 2017. Binnen deze opleiding heb ik me toegelegd op seksuele voorlichting, vorming en opvoeding.

Ik ben ook te vinden op: