About

'Mijn begeleiding wordt gekenmerkt door mijn eigen doorleefdheid die aan de basis staat van mijn werk.'

  • Email

    info@openfieldsopleidingen.nl

Ik  studeerde in 1988 af in klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Na mijn afstuderen en een aantal maanden zwerven door Azië koos ik ervoor in Engeland te gaan wonen.

Ik heb daar een grote verscheidenheid aan banen en werkzaamheden vervuld. Deze ervaringen hebben mij een zeer ruime blik op het leven gegeven. Sinds 1998 woon ik weer in Nederland.

Ik werkte hier een aantal jaren binnen Human Resource Management. Een van de aspecten die mij erg boeide waren de individuen binnen de organisatie en hun motivatie, gedrag en gezondheid. Gecombineerd met de gedragingen en doelen van de organisatie leverde dit een boeiend spanningsveld op.

Sinds 2005 voer ik een praktijk voor coaching en training in Vlijmen. Ik begeleid mijn cliënten binnen op maat gesneden individuele trajecten gericht op gezondheid, werk, en levensvraagstukken. Ik geef trainingen op het gebied van (zelf) management, Mindfulness en communicatie. Ik combineer mijn expertise als psycholoog, coach en trainer met kennis en kunde uit NLP, Mindfullness en spiritualiteit.

De basis van waaruit ik werk bestaat uit: NLP, Mindfulness en eigen ervaringen. Mijn begeleiding wordt gekenmerkt door mijn eigen doorleefdheid die aan de basis staat van mijn werk.

Ik ben ook te vinden op: