About

´Vind de ideale combinatie van jouw passie en talenten! Ik begeleid je hier graag bij.´

  • Email

    info@openfieldsopleidingen.nl

Ik ben levenscoach en al jaren ondernemer en marketingdeskundige. Met mijn brede kennis en (levens)ervaring begeleid ik mensen op hun pad van het leven en het ondernemen.

Een mens is altijd in ontwikkeling en het is een keuze om hier actief mee om te gaan. Daarom ben ik zelf altijd in beweging en in ontwikkeling. Op persoonlijk en zakelijk vlak heb ik in de loop der jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt. Een belangrijk onderdeel is mijn intuïtieve ontwikkeling en het leven als hooggevoelige vrouw, waardoor ik op een andere manier ben gaan leven en werken.

Een van de resultaten hiervan is dat ik Essentieel Ondernemen heb ontwikkeld, een visie, die ik in een bedrijf neerzet. De basis hiervan is dat ik mensen begeleid om vanuit hun essentie en intuïtie te gaan werken en leven.

Essentieel Ondernemen is werken en ondernemen vanuit een intrinsieke motivatie. Vanuit een gevoel van eigenheid. Het is geen manier, het is geen kunstje. Het is een manier van zijn, waarbij je je vanuit je essentie ontwikkelt en werkt en de beweging van het leven soepel gaat volgen. Ieders essentie is sprekend, passievol en eigen. Vind de ideale combinatie van jouw passie en talenten. Onderneem vanuit die essentie en er ontwaakt een nieuwe wereld vol mogelijkheden!

Dit doe ik middels individuele coaching en het geven van trainingen en workshops, waaronder voor Open Fields Opleidingen. In het werk ontdekken mensen waar zij zich kunnen ontwikkelen, zij nemen zichzelf, hun persoon, hier in mee. Pad naar je passie is de weg die ze mensen laat volgen. Dit vertaalt zich in een andere houding, leiderschap en ondernemendheid.

Passie is de voeding van waaruit wij kunnen leven en werken, de bron die ons leven waardevoller en makkelijker maakt. Het is dan ook mijn passie om mensen te begeleiden dit pad te zoeken, ontdekken en te volgen. Dat is wat ik zelf ook doe!

Ik ben ook te vinden op: